luni, 20 iulie 2009

Radu Furnica si salariatii

Orice angajat este nemultumit intr-o oarecare masura de seful lui. Insa intotdeauna exista o limita.

Radu Furnica se comporta cu fiecare angajat al sau asa cum se comporta un stapan de sclavi. Singurul lucru care il multumeste este teroarea pe care o vede pe chipul lor. Pentru el, perioada de criza a fost excelenta din acest punct de vedere. A putut sa isi ameninte orice angajat ca il da afara si sa se hraneasca cu spaima pe care o traiam noi in fiecare zi.
In momentul in care isi dadea seama ca a intrecut masura, mai facea o sedinta in care promitea marea cu sarea si povestea cat de bine o sa fie si cum o sa dea el procente din incasari angajatilor, etc. Nu il mai credea nimeni de mult, insa era riscant sa il scoti din lumea lui de fantezie pentru ca reactioneaza foarte urat cand este contrazis.

Se comporta ca un copil mic si iti poarta ura pana gaseste un motiv sa te dea afara. Toti salariatii care au plecat in 2009 au fost fara exceptie niste tradatori, iar el trebuia sa faca curat in firma.
Pentru ultimele doua salariate pe care le-a dat afara a facut chiar si un gratar pentru cei care au ramas tinandu-le speech-uri despre cat de bine va fi de acum incolo acum ca a scapat de "nenorocita aia".

Inchipuiti-va cum se simteau cei ramasi, siliti sa suporte crizele de personalitate ale lui Radu Furnica si neindraznind sa spuna nimic de frica sa nu ramana fara un loc de munca.

Radu Furnica este presedintele Leadership Development Solutions (executive search), Brainbank (recrutare middle management) si Talent Gate (recrutare entry level).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu