vineri, 25 decembrie 2009

Sfaturi pentru viitorii angajati ai lui Radu Furnica

Draga viitor/viitoare angajat/angajata a lui Radu Furnica,

Fii pregatit/pregatita sa fii un nenoricit/o nenoricita care isi mananca o paine doar pentru ca ii este mila lui Radu Furnica de tine.

Special pentru baieti:
Primul lucru pe care sa il faceti este sa ii spuneti lui Radu Furnica, ca angajat al lui, ca aveti prietena sau sunteti casatoriti. Altfel, pe langa epitetul de nenorocit, veti mai capata onorabila denumire de poponar.

Special pentru fete:
Nu va angajati la Radu Furnica pentru ca veti regreta fiecare secunda petrecuta in prezenta lui sau cand este la birou.

Radu Furnica este presedintele Leadership Development Solutions (executive search), Brainbank (recrutare middle management) si Talent Gate (recrutare entry level), impreuna formand Leadership Alliance.

3 comentarii:

  1. NU MERGE PE INCREDERE. Tot ce agreezi cu domnul Presedinte Radu Furnica trebuie scris. Nici asa nu ai prea multe sanse sa primesti ceea ce ai agreat, dar macar ai ceva de care sa te folosesti la nevoie.

    NU FOLOSI MAIL-UL DE SERVICIU PENTRU MAIL-URI PERSONALE. Domnul Presedinte Radu Furnica simte o mare placere sa citeasca mail-urile angajatilor.
    NU ITI SUNA NICIODATA FOSTII COLEGI. Daca ai telefon de serviciu, nu iti suna niciodata fostii colegi de pe acest telefon deoarece vei fi un tradator si probabil vei avea cu siguranta de suferit.

    NU ITI LASA LUCRURI PERSONALE LA SERVICIU. Domnul Presedinte Radu Furnica are spioni care iti vor cotrobai prin lucrurile tale ca apoi sa le comenteze cu alti angajati sau cu sotia sa.

    INTELEGE-TE BINE CU DOAMNA DE LA CURATENIE. Daca exista femeie care face curatenia, sa te intelegi bine cu ea pentru ca este spionul doamnei si domnului Furnica, daca nu exista femei la curatenie, asteapta-te sa speli pahare si cesti, sa faci curatenie si sa speli WC-uri.
    NU INTRA NICIODATA PE INTRAREA PRINCIPALA. Nu este de nasul tau sa intri pe intrarea principala. Intrarea pizdulicelor se face prin spate.

    PREGATESTE-TE PENTRU COMENTARII MISOGINE, ANTISEMITE SI RASISTE (zilnice). Va sfatuiesc sa aveti stomacul tare pentru a rezista unor pareri foarte interesante despre femei, evrei si negrii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună Ziua
    Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
    Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
    Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
    Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
    Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
    Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
    Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
    Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

    RăspundețiȘtergere
  3. Îţi place să scrii articole şi eşti pasionat de muzică?
    Eşti la curent de fiecare dată când artiştii tăi preferaţi lansează ceva nou?
    Îţi place muzica în general sau asculţi doar un anumit gen?
    Îţi place să te uiţi la filme şi să le povesteşti celorlalţi filmele care ţi-au plăcut cel mai mult?
    Doreşti să promovezi artişti prin interviuri, biografii, ştiri?
    Îţi place să te distrezi la concerte, să faci poze, iar a doua zi să povesteşti atmosfera?
    Alătură-te echipei ONmusique.info – un site cu şi despre muzică!
    Contact: onmusique@yahoo.com
    Onmusique.info – Pentru că muzica aparţine tuturor!

    RăspundețiȘtergere