miercuri, 25 aprilie 2012

Headhunter-ul Radu Furnica va recruta CEO-ul Bursei de Valori Bucuresti

Fostul securist Radu Furnica a mai fraierit niste oameni cu bani. Cei care au scris articolul despre asta de la www.wall-street.ro nu stiu ca lui Radu Furnica nu ii place sa fie numit head-hunter, specia respectiva fiind formata din escroci si fosti securisti. Ziarul l-a pus exact in categoria in care trebuia. Cat despre argumentatia folosita in articol, nu este adevarat. De pe vremea cand eram eu angajata acolo, Korn Ferry incetase colaborarea cu LDS. Probabil isi dadusera si ei seama ce om este. "Unul din cele mai importante lucruri pe care Consiliul le asteapta de la noul director general este experienta internationala. Leadership Development Solutions are o expunere ridicata si pe plan extern, fiind intr-un parteneriat exclusiv cu Korn Ferry International, cea mai mare firma de executive search din lume." Radu Furnica nu are nici o expunere si nu are nici angajati. Toti au plecat. Sunt multe alte firme de recrutare si executive search care fac treaba buna. A lui nu mai e printre ele.

Un comentariu:

  1. mdah. un mare eggzpert. imi amintesc o faza de la tv in care vorbea in raspar despre consiliul de administratie de la tarom in general dar laudativ despre bunul sau prieten dan pascariu,..cunoscut si sub porecla "groparul" bancorex.
    din pacate tagma specialistilor in HR/executive search e reprezentata in main-stream de personaje dubioase care dau f rau la imaginea per ansamblu a breslei.
    imi amintesc si interventiile altor 2 mari specialisti implicati in recrutarea asa-zisilor CEO si administratori privati.
    marele butunoiu care s-a trezit vorbind dispretuitor despre absolventii de MBA..cum ca n-ar fi asa mare chestie..deh, el fiind absolvent de fizica si f realizat.
    si o alta tanti, daniela necefor care mai nou e si mediator. ea intr-o interventie trista la money channel invita tineretul sa aplice la politehnica..
    ca sunt salarii mari...
    cand de fapt cu exceptia ITului...sansele de angajare sunt destul de slabe, multi absolventi de politehnica ajungand sa activeze in domenii economice..

    dar deh aprecieri de-astea din avion se fac usor..

    anyway, felicit acest demers. adevarul trebuie scos la suprafata

    RăspundețiȘtergere